piątek, 30 stycznia 2015

PIEROGI z serem i ziemniakami a także z wiśniami, skala 1:10, krok po kroku



   Ołówek  z gumką, w gumkę wbiłam szpilkę, którą przyciskając kleiłam pierogi



       Szklana buteleczka z olejkiem do ciasta służy do wałkowania modeliny


         Część od długopisu potrzebna do wycinania kółek na pierogi



    Ołówek z gumką, u którą wbiłam szpilkę i łebkiem od szpilki kleiłam pierogi



                     Wszystko pomalowane lakierem do modeliny


















                                         Pierogi z wiśniami







                                   i z cukrem (z pasty strukturalnej)







                                       wydrylowane wisienki






3 komentarze:

  1. Mm, jak smakowicie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetne, bardzo apetyczne!

    OdpowiedzUsuń
  3. What a great tutorial! I thank you for passing on how you achieved your authentic looking dumplings! They look very moist and very appetizing. Very Well done! :D

    OdpowiedzUsuń